U petak 12. svibnja 2023. godine dobrovoljno vatrogasno društvo iz Schwabanheima posjetilo je Općinu Grude. Prijam je upriličen prilikom njihove godišnje posjete i suradnje s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Gorica.

Susretu uz vatrogasce iz Schwabanheima i DVD Gorica nazočili su načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, pomoćnik načelnika za gospodarstvo, financije, inspekcijske poslove i civilnu zaštitu Mile Pejić i ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Drago Martinović.

Na samom početku susreta sve nazočne je pozdravio i zaželio dobrodošlicu načelnik Grizelj. Izrazio je zadovoljstvo zbog dugogodišnje suradnje DVD Gorica i njihovih kolega iz Schwabanheima. Poželio je vatrogascima iz Njemačke ugodan boravak u općini Grude te uspješan rad i nastavak dugogodišnje suradnje s DVD Gorica.

Gosti su upoznali načelnika sa svojim radom te aktivnostima koje planiraju provesti s DVD Gorica za vrijeme svog boravka u Grudama. Na koncu zahvalili su se načelniku Grizelju i suradnicima na prijamu koji je upriličen za njih u prostorijama Općine Grude.

Neovlašteno korištenje, kopiranje i dijeljenje sadržaja portala bez dozvole autora smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.