Danas je u prostorijama Općine Grude upriličen svečani prijam za nagrađene učenike Glazbene škole Grude. Nagrađene učenike primio je načelnik Ljubo Grizelj sa suradnicima.

U prigodnom obraćanju načelnik je čestitao svim učenicima na osvojenim nagradama, pohvalio njihov trud i rad te poželio puno uspjeha u budućnosti. Istaknuo je kako je otvaranjem srednje glazbene škole u Grudama ukazana prilika učenicima za nastavak razvijanja glazbenih talenata kao i u većim sredinama. Svojim poticajnim i motivacijskim riječima izrazio je želju da mnogi od nagrađenih jednoga dana i sami krenu glazbenim stazama,ali i oni koji to neće mogu biti ponosni na svoje uspjehe kao i mjesto iz kojeg su potječu.

Ravnateljica Glazbene škole Grude Katarina Katura zahvalila se na svečanom prijamu kao i cjelokupnoj potpori Općine Grude u radu Glazbene škole. Pohvalila je trud,rad i zalaganje učenika i njihovih profesora što je u konačnici rezultiralo s 24 prve, 4 druge i 3 treće nagrade na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Nagrađenim učenicima, profesorima i Ravnateljici uručeni su prigodni darovi.