Danas su Općinu Grude posjetili predsjednik HRK Grude Zoran Trlin i trenerica Zlata Zubac u pratnji mentorice EHF-a i IHF-a Lidije Bojić Ćaćić, izbornika muške rukometne reprezentacije Hrvatske Gorana Perkovca i njihovih suradnika.

U Grudama se od 29. kolovoza do 2. rujna održava 6. festivala rukometa Grude 2023. gdje sudjeluju najveća imena europskog i svjetskog rukometa.

Ovogodišnji festival okuplja više stotina mladih rukometašica i rukometaša, četiri seniorske rukometne ekipe iz tri države, oko 70 rukometnih trenera te brojna vrhunska rukometna imena iz regije među kojima su i olimpijski pobjednici, svjetski prvaci, vrhunski treneri:
Goran Perkovac, Valter Matošević, Boris Dvoršek, Lidija Bojić Ćaćić, Radan Rovčanin, Igor Marković.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj izrazio je dobrodošlicu organizatorima i sudionicima 6. festivala rukometa i zadovoljstvo što su Grude centar rukometnog događaja koji je prepoznat u Bosni i Hercegovini i šire te je iskazao svesrdnu podršku u njihovom budućem radu.

Načelniku je predstavljen rad HRK Grude, važnost festivala rukometa i potpore razvoju rukometa kao i uspješna suradnja s Hrvatskim rukometnim savezom.


Neovlašteno korištenje, kopiranje i dijeljenje sadržaja portala bez dozvole autora nije dopušteno!