U srijedu 1. prosinca s početkom u 8:30 sati u kinodvorani Grude održat će se radionica “Agropoduzetništvo u Županiji Zapadnohercegovačkoj”.

Poljoprivredna gospodarstva i registrirani poslovni subjekti koji se bave proizvodnjom
poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kao i rukotvorina, svoje proizvode plasiraju na tržište uglavnom kroz izravnu prodaju. Postoji prostor za poboljšanje prezentacije i promocije proizvoda kao i potreba da se unaprijedi njihova prepoznatljivost i da se na taj  način poveća vrijednost tog proizvoda. Ovim radionicama želimo unaprijediti ne samo marketing nego i promociju lokalnih i tradicionalnih proizvoda u Hercegovini, u cilju boljeg pozicioniranja na tržištu, veće prepoznatljivosti i poboljšanja kvalitete turističke i agroturističke ponude. Radionice su namijenjene registriranim i neregistriranim proizvođačima lokalnih proizvoda, obiteljskim farmama te proizvođačima lokalnih suvenira ili tradicionalnih proizvoda.

Radionica se organizira u suradnji i uz podršku USAID Turizam projekta koji je prepoznao
prijedlog, ideju i posvećenost Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske
integracije da podrži poljoprivredna i druga gospodarstva u poboljšanju postojeće ponude i njene bolje integracije u turistički lanac vrijednosti.

Molimo Vas da potvrdite sudjelovanje najkasnije do 30.11. do 12:00 sati. Kontakt za dodatne informacije:
Tomislav Leko
E-mail: tomislav@eui-zzh.ba
Tel: +387 39 703 100
Mob: +387 63 701 777

 

Poziv i Dnevni red