Federalni zavod za statistiku obavještava građane da će se u periodu od 01.11.2020. godine, u trajanju od 22 dana (uz mogućnost produženja terenskog rada do 7 dana), u okviru projekta „Podrška statističkom sistemu Bosne i Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak“ na području općine Grude provesti anketiranje kućanstava za potrebe ažuriranja statističkog okvira uzorka.

Anketiranje će za potrebe statističkih institucija Bosne i Hercegovine provoditi akreditirani  anketari koje angažira Federalni zavod za statistiku.  Iz  Federalnog zavoda naglašavaju  da građanima garantiraju punu povjerljivost podataka te mole za suradnju tijekom provođenja ove značajne aktivnosti za Bosnu i Hercegovinu.

Anketari će prilikom provođenja anketiranja primjenjivati preporučene mjere navedene u Naredbi Federalnog kriznog štaba, obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, ali i  na otvorenom javnom prostoru, ukoliko nije moguće održavati propisanu fizičku distancu od dva metra, u cilju zaštite zdravlja anketara i ispitanika.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte: Federalni zavod za statistiku, tel: 033 407-019, fax: 033 226-151, email: fedstat@fzs.ba.