AGRO ARCA TRILJ

U Trilju se od 8. do 10. svibnja ove godine održava 8. Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2015. Uz Grad Trilj i Udrugu inovatora Hrvatske suorganizator ovoga sajma je županija Splitsko-dalmatinska, partner je Javna ustanova RERA te gradovi partneri Mostar i Ivanić–Grad te jedinice lokalne samouprave s područja Cetinskoga kraja.

Na poziv organizatora, uz grad Mostar, kao općine-partneri iz BiH, na sajmu će ove godine nastupiti i izlagači iz općina Grude, Kupres, Livno, Posušje, Tomislavgrad i Ljubuški. Tim povodom načelnici ovih općina su boravili u Trilju gdje su potpisali Ugovore o poslovno-tehničkoj suradnji kojim se reguliraju međusobna prava i obveze u organizaciji ovoga sajma. Spomenuti ugovor u ime općine Grude je potpisao općinski načelnik Ljubo Grizelj.

Inače, na ovogodišnjem sajmu AGRO ARCA u Trilju očekuje se 200-tinjak izlagača, inovatora, poduzetnika i obrtnika i gospodarskih subjekata iz desetak zemalja. Svi oni će predstaviti svoja tehničko-tehnološka dostignuća, inovacije, nove tehnologije i potrebe za agroproizvode.

Više o sajmu možete vidjeti na ovom linku!

Za sve informacije možete nazvati u općinu Grude na broj 660-936 ili 660-934.