DSCI3304U petak, 28. studenoga 2014. godine u posjeti općini Grude bili su članovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg. U posjeti su bili pročelnik službe, Mario Barbarić, te članovi Miro Bilić i Ivan Palac. Domaćin je bio načelnik općine Grude Ljubo Grizelj sa svojim najbližim suradnicima.

Članovi GSS-a upoznali su načelnika o osnovnim aktivnostima službe, njenoj osnovnoj ulozi i budućim planovima. Osobito su istaknuli potrebu dobre suradnje kako bi rezultati rada GSS-a bili što učinkovitiji.

Formirana je Gorska služba spašavanja na razini države Bosne i Hercegovine što puno olakšava rad i koordiniranje aktivnosti.

 

Na sastanku je razgovarano i o mogućnosti formiranja Gorske službe spašavanja u općini Grude kao sekcije GSS-a Široki Brijeg ili pak kao samostalne organizacije GSS. O tim planovima biti će više aktivnosti u narednom razdoblju.

Načelnik Grizelj se zahvalio na posjeti, izrazio snažnu podršku radu GSS Široki Brijeg visoko cijeneći njihov rada. Istaknuo je podršku i potrebu provođenja ovih značajnih aktivnosti i na području općine Grude, o čemu su se svi nazočni složili.

Načelnik ja za nastavak dobre suradnje, uz želju za uspješan rad, članove GSS Široki Brijeg darivao skromnim prigodnim poklonima.

 
DSCI3308
 
DSCI3310
 
DSCI3311