thumb nog2driŽeleći podijeliti radost proslave  Dana općine Grude 18. studenoga 2014. sa što većim brojem svojih stanovnika,navlastito s našim učenicima organizirano je sukladno tome malonogometno natjecanje osnovnih škola općine Grude u nedjelju 16. studenoga. Za mjesto održavanja turnira određena je lijepa športska dvorana srednje škole Grude.

Odigrane su tri utakmice koje su uspješno sudili nastavnici naših škola, i lijepo je bilo za vidjeti izuzetno fer i korektno ponašanje naših mladih nogometaša, iako, naravno nije falilo sportske dramatike. Sustav odigravanja turnira bio je takav da je igrao svatko sa svakim i nakon toga se dobio konačan poredak.

Rezultati utakmica:

Osnovna škola Grude : Osnovna škola Drinovci 0:4

Osnovna škola Sovići : Osnovna škola Grude    3:4  

Osnovna škola Drinovci : Osnovna škola Sovići 5:1

Ljestvica:

  1. Osnovna škola Drinovci

  1. Osnovna škola Grude

  2. Osnovna škola Sovići.

Ravnateljica osnovne škole Drinovci i predsjednik općinskog vijeća Grude Dražen Vranješ dodijelili su pehare za treće i drugo mjesto. Nekoliko prigodnih riječi nazočnim mledim sportašima rekao je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj sugerirajući im na značaj datuma koje proslavljamo. Najavio je mogućnost nastavka ovakvih športskih događanja i dogodine i što više i da se u športska natjecanja povodom dana općine Grude uključi i više učenika.

Na koncu je čestitao svima Dan općine Grude te predao pehar najboljima a to su ove nedjelje bili učenici osnovne škole Drinovci.

{gallery}danopcine2014malonogometniturnir{/gallery}