thumb odbor ss 2014Održan je radni sastanak Organizacijskog odbora “51. Šimićevih susreta 2014” pod predsjedanjem predsjednika Odbora načelnika općine Grude Ljube Grizelja.

Na sastanku se detaljno raspravljalo o programu ovogodišnjih 51. Šimićevih susreta. Opći je zaključak kako bi ovo mogli biti zanimljiv kulturni događaj zbog iznimno bogatog i različitog programa.

 

 Kulturna događanja trebala bi započeti 3. V. 2014. u subotu u Drinovcima a završiti 9. V.2014. u petak, također u Drinovcima.

Potvrđeno je imenovanje, kako Organizacijskog odbora, tako i Počasnog odbora 51. Šimićevih susreta. Članovi Odbora upoznati su i s prijedlogom grafičkog riješenja plakata, pozivnice i plaketa ovogodišnjih Susreta.

Predstavljena je radna verzija programa. Članovi Odbora jednoglasno su podržali prijedlog o proširenju programa Šimićevih susreta i na Mostar, u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne.

Trebalo bi biti izuzetno zanimljivo i interesantno na ovogodišnjim 51. Susretima zbog toga što nude različite vrste kulturnih sadržaja.

Program bi se trebao održati, pored Mostara, i u Širokom Brijegu, Grudama i Drinovcima.

Predstavljena je i radna verzija internet stranice Šimićevih susreta, koja će biti jedinstveno mjesto predstavljanja svih događanja vezanih za same Susrete. Internet stranica trebala bi postati centralno mjesto na kojem bi se mogle saznati sve informacije oko Šimićevih susreta.

U nekoliko narednih dana definirati će se konačni prijedlog programa, nakon čega će biti upriličena konferencija za medije na kojoj će biti i predstavljanje istog.

 simicevi susreti 2014