thumb 01Časna sestra Natalija Palac predstavila je sinoć, u četvrtak 14. studenoga 2013., u kino dvorani u Grudama svoju knjigu naziva “U knjigu života upisane”. Prvi je to kulturni događaj kao dio proslave ovogodišnjeg dana općine Grude kojeg slavimo u ponedjeljak 18. studenoga.

Predstavljači su bili fra Ante Marić, don Željko Majić kao i sama sestra Natalija Palac. U glazbenom dijelu programa svojim nastupom ovu večer obogatio je  Zbor sestara franjevki iz Mostara.

Voditeljica Zorica Zorić na samom početku ove izuzetne kulturne večeri dala je riječ načelniku Ljubi Grizelju koji je pozdravio sve, čestitao te izrazio ponos što se ovako kvalitetan kulurni događaj organizira u našoj općini.

Fra Ante Marić,knjižničar Franjevačke knjižnice u Mostaru govorio je o nastanku knjige i njenom izuzetnom značaju za časne sestre, dok je don Željko Majić,generalni vikar Mostarsko-duvanjske biskupije pročitao kratke životopise umrlih časnih sestara. Časne sestre Magdalena Šarić i Mila Sesar pročitale su djelove knjige.

Requiem eternam (pokoj vječni daruj im Gospodine) i  O blažena bile su dvije pjesme koje je izveo Zbor sestara franjevki.

Na koncu ove poučne,korisne,zanimljive i dostojanstvene kulturne večeri, pred punom gradskom kino dvoranom svima se iskreno i od srca zahvalila autorica časna sestra Natalija Palac, rodom iz Dragićine.  

 {gallery}promocijasnatalija{/gallery}