NaslovnicaNovostiEU4Business: Poziv na informativni sastanak povodom dodjele bespovratnih sredstava za poljoprivredna gospodarstva

EU4Business: Poziv na informativni sastanak povodom dodjele bespovratnih sredstava za poljoprivredna gospodarstva

Projekt “Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je financirana primarno od strane Europske Unije (EU)  u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II.

Projekt provode Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit(GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Naroda (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). UNDP je odgovoran za  provedbu aktivnosti iz oblasti poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.

Projekt EU4Business je 1. veljače 2019. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške poljoprivrednim gospodarstvima (primarna proizvodnja).

Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na web stranici UNDPhttp://www.ba.undp.org/i na stranici projektahttps://eu4business.ba/.

Ovim putem Vas obavještavamo da će se uMostaru (Federalni agromediteranski zavod, Biskupa Čule 10), 20. veljače (srijeda) od 9:30 do 12:00 održati informativni sastanakna kojem možete dobiti odgovore na pitanja u vezi javnog poziva i procesa podnošenja prijava.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 22.2 °C
Tlak zraka: 988.2 mbar
Relativna vlaga: 42.0 %
Brzina vjetra: 5.0 m/s
Smjer vjetra: JI
Udar vjetra: 9.1 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 24.4.2019 17:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails