NaslovnicaNovostiPriopćenje s 5. sjednice Općinskog vijeća Grude

Priopćenje s 5. sjednice Općinskog vijeća Grude

 

Općinsko vijeće Grude održalo je 5. sjednicu 29. ožujka 2017. godine. Dnevni red, od 27  točke dnevnog reda, dostavljen u materijalima jednoglasno je usvojen. Svi predloženi akti su usvojeni.

 

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojena Izvješća o radu Općinskog načelnika u 2016. godini i Izvješće o izvršenju Proračuna općine Grude u 2016. godini.

 

Jednoglasno su usvojena Izvješća o radu u 2016. godini: Narodne knjižnice Grude, Osnovnih škola općine Grude, Osnovne glazbene škole Grude i Srednje škole Grude.

 

Izvješća o radu u 2016. godini: Crvenog križa Grude, Vatrogasnog društva Grude, Dragovoljnog vatrogasnog društva Gorica i EKO Udruge Kadulja Grude, jednoglasno su usvojena.

 

Također su jednoglasno su usvojena Izvješća o radu u 2016. Godini: Hrvatskog nogometnog kluba „Grude“, Grude, Hrvatskog nogometnog kluba „Drinovci“ Drinovci, Košarkaškog kluba „Grude“ Grude, Hrvatskog ženskog rukometnog kluba „Grude“ Grude i Društva Grudske mažoretkinje Grude.

 

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojena Izvješća o radu Udruga stradalnika proisteklih iz Domovinskog rata Grude u 2016. godini. 

 

Srednjoj školi Antuna Branka Šimića Grude dana je suglasnost za uvođenje novog zanimanja-geodetski tehničar u 2017./2018. godini.

 

Silvio Bogut je jednoglasno razriješen dužnosti člana u Odboru za reviziju JP KOMUNALNO d.o.o. Grude, zbog podnošenja ostavke.

Cmilja Šimunović, iz Gruda, ponovno je imenovana za ravnateljicu Dječjeg vrtića Grude na mandatno razdoblje od četiri godine

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: °C
Tlak zraka: mbar
Relativna vlaga: %
Brzina vjetra: m/s
Smjer vjetra:
Udar vjetra: m/s
Količina oborina: l
Ažurirano:

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails