NaslovnicaNovostiBožićni prijemi kod Načelnika Ljube Grizelja

Božićni prijemi kod Načelnika Ljube Grizelja

thumb IMG 7362Na prijemu kod Načelnika općine Grude ususret blagdanima koji su pred vratima okupili su se 20. prosinca 2016. godine predstavnici školskih institucija, predstavnici kulturnih,  športskih i drugih udruga značajnih za općinu Grude kao i predstavnici javnih ustanova i javnih poduzeća.

Nekoliko prigodnih riječi kazali su Načelnik i predsjednik Općinskog vijeća kao i gosti. Uz isticanje potrebe redovitih sastanaka ovakve vrste, ne samo za Božić i Novu godinu, Načelnik se osvrnuo na nekoliko značajnih događaja koji su značajni za godinu koja je na svom kraju. Prije svega to je činjenica predaje aplikacije BiH za članstvo u EU. To je ujedno i velika šansa kao i velika obveza. Drugi značajan politički događaj su svakako netom održani lokalni izbori i novo obnovljeno političko povjerenje što je svakako veliki politički izazov. Sukladno svim ovim događajima Načelnik predviđa političku i gospodarsku sigurnost u sljedećoj godini. Nakon prigodnih govora slijedila je prigodna zdravica te na koncu podjela skromnih poklona.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danas, 22. prosinca 2016. godine na prijemu kod Načelnika bili su udruge proistekle iz Domovinskog rata i obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja s područja općine Grude.

Prisutne su bile Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, HVIDRA Grude, Udruga obitelji poginulih i nestalih branitelja, Udruga oboljelih od PTSP – a, Udruga maloljetnih branitelja, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ŽZH, ministar branitelja ŽZH Mladen Begić kao i ratni zapovjednik brigade Viteza Ranka Bobana Marinko Sosa Zvijezda.

Načelnik Ljubo Grizelj i predsjednik Općinskog vijeća Draženko Vranješ su s Općinskom službom za branitelje iz Domovinskog rata bili domaćini ovog svečanog događaja. Prisutnima se obratio Načelnik, poželjevši svima sretne nadolazeće blagdane, te uz zdravicu poželio i nastavak dobre suradnje. Ovom prilikom podijeljene su i božićnice članovima obitelji poginulih i nestalih branitelja, te prigodni pokloni svim uzvanicima.

Druženje se dalje nastavilo u ugodnom blagdanskom raspoloženju.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 9.6 °C
Tlak zraka: 983.6 mbar
Relativna vlaga: 100.0 %
Brzina vjetra: 0.1 m/s
Smjer vjetra: I
Udar vjetra: 0.5 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 25.5.2019 06:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails