NaslovnicaNovostiVodstvo općine Grude uručilo priznanje Katici Zadro na komemorativnom skupu u Vukovaru

Vodstvo općine Grude uručilo priznanje Katici Zadro na komemorativnom skupu u Vukovaru

Načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj i predsjednik Općinskog vijeća Draženko Vranješ, zajedno s braniteljima s područja općine Grude, boravili su u Vukovaru, na komemoraciji povodom 25. obljetnice od smrti generala Blage Zadre.

265448

 

Tom prilikom, vodeći ljudi općine Grude su Katici Zadro, supruzi Blage Zadre i majci Roberta Zadre, predali javno priznanje Počasni građanin općine Grude.

Na komemoraciji za legendarnog generala govorio je i Gruđanin Zvonko Milas. – Cijeli život Blage Zadre obilježila je borba koju je poticala ljubav; ljubav prema rodnom zavičaju, Vukovaru, obitelji, prijateljima i Hrvatskoj. I neka ljubav koja je kroz cijeli život vodila Blagu Zadru bude i poruka za naše živote – rekao je Milas, izaslanik mandatara Vlade RH.

U svome govoru na komemorativnom skupu vukovarski gradonačelnik Ivan Penava istaknuo je kako su upravo Blago Zadro, kao i ostali vukovarski velikani, utjeha svima nama jer ne dozvoljavaju odstupiti i predati se pred bilo kojim problemom na koji naiđete. – To je najveća ostavština Blage Zadre i ostalih vukovarskih heroja – rekao je Penava.

 

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 8.1 °C
Tlak zraka: 992.6 mbar
Relativna vlaga: 73.0 %
Brzina vjetra: 1.1 m/s
Smjer vjetra: JZ
Udar vjetra: 2.0 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 20.2.2019 13:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails