NaslovnicaNovostiPriopćenje s 30. sjednice Općinskog vijeća Grude

Priopćenje s 30. sjednice Općinskog vijeća Grude

thumb IMG 3841Općinsko vijeće Grude održalo je 30. sjednicu 14. rujna 2016. godine, posljednju u ovom sazivu. Dnevni red sjednice od 7 točaka, dostavljen u materijalima za sjednicu, dopunjen je sa tri nove točke.
Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o određivanju građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu na pet građevinskih parcela.
Odlukom o prodaji građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja-licitacije tri građevinske parcele biti će ponuđene na prodaju zainteresiranim ponuđačima.
Nakon glasovanja jednoglasno je usvojen Zaključak davanju ovlaštenja Općinskom načelniku za zaključivanje ugovora u prodaji građevinskog zemljišta u K.o. Grude i K.o. Ružići radi oblikovanja vlasničkih parcela.
Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o dodjeli javnog priznanja općine Grude Počasni građanin općine Grude Katici Zadro, udovici generala Blage Zadre i Robertu Zadri, posthumno, te Nagrada općine Grude: Osnovnoj glazbenoj školi “Grude” Grude, Košarkaškom klubu “Grude” Grude i Gospodarskom društvu “Bilton” d.o.o. Grude.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojen Zaključak o davanju u zakup zemljišta na lokalitetu K.o. Borajna JP HT Eronet d.d. Mostar
Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o određivanju matičnih područja za vođenje matičnih knjiga na području općine Grude.
Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o raspisivanju javnog poziva za zakup poljoprivrednog zemljišta radi podizanja višegodišnjih nasada smilja.
Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojeno Rješenje o utvrđenju prava vlasništva u korist Kamila Milasa iz Tihaljine.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 12.1 °C
Tlak zraka: 982.4 mbar
Relativna vlaga: 68.0 %
Brzina vjetra: 2.9 m/s
Smjer vjetra: I
Udar vjetra: 8.1 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 11.12.2017 16:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails