NaslovnicaNovostiProjekt razvoja ruralnog poslovanja IFAD 2016

Projekt razvoja ruralnog poslovanja IFAD 2016

grbU vremenu od 16. lipnja do 30. lipnja 2016. sukladno planu i programu povođenja projekta „RAZVOJA RURALNOG POSLOVANJA IFAD 2016“ izvršit će se anketiranje kućanstava s terena općine Grude. Osnovni cilj ankete je dobivanje podataka o radnim karakteristikama stanovništva.

Cilj projekta „RAZVOJA RURALNOG POSLOVANA IFAD 2016“ je smanjenje siromaštva na selu omogućavajući poljoprivrednicima da povećaju svoje prihode kroz komercijalno bavljenje poljoprivredom a ciljana grupa su ruralna kućanstva čija su mjesečna primanja po članu kućanstva manja od 418 KM, mali poljoprivrednici, udruženja poljoprivrednika i zadruge, nezaposlene žene i mladi.

Poljoprivrednicima se pruža mogućnost stručne obuke, kreditiranja, ostvarivanja grant sredstava, uvezivanja u veće lance vrijednosti, pomoć pri proširenju trenutne djelatnosti.

Sektori koji su predviđeni programom su stočarstvo, voćarstvo, povrtlarstvo, ljekovito bilje, šumski plodovi.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu anketu mogu popuniti u službi za gospodarstvo općine Grude ili kod predstavnika mjesne zajednice u kojoj se kućanstvo nalazi. Prikupljeni podaci iz ankete su povjerljivi i isti će se koristiti samo u svrhu projekta „RAZVOJA RURALNOG POSLOVANA IFAD 2016“.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti službi za gospodarstvo inspekcijske poslove i civilnu zaštitu općine Grude ili na br. telefona 660-934.

Upitnik možete skinuti i ovdje.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 8.1 °C
Tlak zraka: 992.6 mbar
Relativna vlaga: 73.0 %
Brzina vjetra: 1.1 m/s
Smjer vjetra: JZ
Udar vjetra: 2.0 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 20.2.2019 13:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails