NaslovnicaNovosti“Eko život” Tuzla osigurao nabavku vozila za prijevoz ambalažnog otpada na području općine Grude

“Eko život” Tuzla osigurao nabavku vozila za prijevoz ambalažnog otpada na području općine Grude

thumb 1U utorak, 17. svibnja 2016. izvršena je svečana primopredaja vozila za prijevoz ambalažnog otpada između Eko život-a Tuzla kao operatera sustava upravljanja ambalažnim otpadom i JP “Komunalno” d.o.o. Grude. U prvom mjesecu 2016. godine potpisani su Ugovori o financiranju i nabavci vozila.

“Saradnju s općinom Grude smo otpočeli na inicijativu firme Violeta. S obzirom da je Violeta značajan obveznik u sustavu upravljanja ambalažnim otpadom, te da su svoje obaveze po pitanju istoga prenijeli na Eko život, kao operatera sustava, bilo je zadovoljstvo realizirati ovakav projekat. Želim napomenuti da se je suradnja s općinom Grude počela još prošle godine kada smo financirali nabavku zelenih otoka za selektivno odvajanje i prikupljanje otpada. Prethodno osiguravši zelene otoke  te sada nabavkom vozila za prijevoz ambalažnog otpada upotpunili smo odnosno zaokružili tehnički dio realizacije ovog projekta. Uvjereni smo da ćemo i u budućnosti dobro surađivati kako s općinom Grude tako i sa svim općinama na području FBiH”, izjavila je direktorica Eko život-a  Lidija Tomić.

“Želim da izrazim posebnu zahvalnost poduzeću Violeta koja je po tko zna koji put pokazala svoju društvenu odgovornost i doprinijela kako razvoju općine Grude tako i cjelokupnoj regiji. Također bi se najiskrenije zahvalio i operateru sustava Eko život iz Tuzle koji su bez pogovora bili otvoreni za suradnju i realizaciju jednog jako značajnog projekta za našu Općinu. Ono što mi preostaje jeste da se još jednom zahvalim na odličnoj suradnji i da obećam da će Komunalno uložiti sve napore da zeleni otoci ali i vozilo zaista služe svrsi. Čistiji i zdraviji okoliš nam je svima prioritet”, izjavio je ravnatelj JP Komunalnog Grude Vjekoslav Filipović.

2

1

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 8.1 °C
Tlak zraka: 992.6 mbar
Relativna vlaga: 73.0 %
Brzina vjetra: 1.1 m/s
Smjer vjetra: JZ
Udar vjetra: 2.0 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 20.2.2019 13:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails