NaslovnicaNovostiNajavljen početak radova u Osnovnoj školi Gorica

Najavljen početak radova u Osnovnoj školi Gorica

thumb DSCI6089U utorak, 22. ožujka 2016. održana je proširena sjednica vijeća Mjesne zajednice Gorica. Osim vijećnika nazočili su: načelnik Ljubo Grizelj; predsjednik OV Draženko Vranješ; ravnateljica Osnovne škole Suzana Pešorda; Ante Galić Đonica izvođač radova; Ivan Bušić Ićo, član Općinskog vijeća; Velimir Bušić, član Županijske skupštine i Srećko Mikulić, šef odjela društvenih djelatnosti općine Grude.

Osnovni razlog organiziranja ovog sastanka jest početak projekta uređenja višenamjenske dvorane u neuređenom dijelu školske zgrade koji je nekada bio i Dom kulture a koja će najviše koristiti učenicima škole ali i svim drugim zainteresiranima u lokalnoj zajednici oko čega postoji potpuna sinergija između škole i Mjesne zajednice.

 

Ravnateljica škole Suzana Pešorda zahvalila se svima na velikoj podršci u radu škole i istaknula nastavak uspješne suradnje, jer samo zajedno se mogu ostvariti dobri rezultati.

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj predložio je projekt uređenja ove dvorane. Kratko se osvrnuo na projekte koji su u proteklom razdoblju odrađeni u školama općine Grude. Sami projekt trebao bi se raditi u tri faze, za što postoji sva potrebita projektna dokumentacija. Ukupna vrijednost projekta trebala bi biti oko 100.000,00 KM.

U raspravi su još diskutirali Velimir Bušić i Ivan Bušić Ićo koji su također pozdravili najavljeni početak radova.

Već postoje određene najave doniranja potrebne opreme za dvoranu. Nakon kratke rasprave, u kojoj su svi koji su govorili izrazili zadovoljstvo radovima koji slijede, sastanak je završen. Zajednička je konstatacija kako treba nastaviti razgovarati o svim problemima u MZ kako bi se došlo do optimalnih rješenja za njene stanovnike.

Gorica, 22. ožujka 2016. godine

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 11.9 °C
Tlak zraka: 990.6 mbar
Relativna vlaga: 3.0 %
Brzina vjetra: 1.3 m/s
Smjer vjetra: J
Udar vjetra: 2.2 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 10.11.2018 17:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails