NaslovnicaNovostiPosjet Načelnika i vatrogasaca iz Njemačke

Posjet Načelnika i vatrogasaca iz Njemačke

thumb IMG 0929Općinski načelnik Ljubo Gizelj i predsjednik Općinskog vijeća Grude Draženko Vranješ sa suradnicima u utorak, 4. kolovoza 2015. godine primili su gradonačelnika općine Schwabenheim iz Njemačke (malo mjesto pored Mainza) gosp. Petera Merza i članove njihove vatrogasne postrojbe.

Ovo je uzvratni posjet gostiju iz Njemačke koji dugo godina surađuju s DVD Gorica koji su im bili u posjeti prošle godine u Njemačkoj. Njemačkim prijateljima, kako ih znamo nazivati, Goričani su osigurali ugodan boravak i obilazak naše Hercegovine. Posjetom njemačkih vatrogasaca prije nekoliko godina stigla je i vrijedna pošiljka, vatrogasno vozilo i oprema. A ove godine imamo obećanje u pomoći početka izgradnje vatrogasnog Doma u Gorici.

Uz predstavnike Općine na prijemu je sudjelovao ravnatelj Uprave civilne zaštite ŽZH Tomislav Ćužić kao i predstavnici DVD-a Gorica i Vatrogasne postrojbe Grude.

Načelnik je upoznao goste s poviješću Gruda, proveo ih u kratki obilazak Općine i zaželio im ugodan ostatak boravka u našem kraju.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: -9.0 °C
Tlak zraka: 991.5 mbar
Relativna vlaga: 90.0 %
Brzina vjetra: 0.3 m/s
Smjer vjetra: JZ
Udar vjetra: 0.6 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 16.1.2019 10:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails