NaslovnicaNovostiNačelnik općine Velika u posjeti Grudama

Načelnik općine Velika u posjeti Grudama

DSCI5291editedVlado Boban načelnik općine Velika, jedne od pet općina u Požeško-slavonskoj županiji, ovih dana boravi u općini Grude. S obzirom na to da su načelniku oba roditelja iz Gruda koristi svaku prigodu kako bi došao u Hercegovinu. Redovito dođe za svetkovinu Sv. Ilije u Bobanovoj Dragi, rodnom mjestu svoga oca Jerke.

 

 

Danas je organiziran sastanak dvojice načelnika u općini Grude. Načelnik Ljubo Grizelj se zahvalio na posjeti, zaželio je gostu ugodan boravak u našoj općini. Dio sastanka bio je posvećen mogućoj suradnji između ove dvije općine u narednom razdoblju, za što postoje solidni interesi s obje strane.Sljedeće mjesto gdje su načelnici dogovorili sastanak je kulturno događanje u organizaciji Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići koje će se dogoditi u subotu 18. 7. 2015. godine kod zvonika sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi. Načelnik općine Velika za tu svečanost počastit će sve nazočne nastupom tamburaškog sastava “Veličke legende”.

Na koncu sastanka razmijenjeni su prigodni darovi, načelnik Vlado Boban se osobito obradovao knjizi “Grudski žrtvoslov” što će mu ostati kao lijepa uspomena na današnji susret.

DSCI5290edited

 DSCI5294edited

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 22.2 °C
Tlak zraka: 988.2 mbar
Relativna vlaga: 42.0 %
Brzina vjetra: 5.0 m/s
Smjer vjetra: JI
Udar vjetra: 9.1 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 24.4.2019 17:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails