NaslovnicaNovostiInteraktivna radionica za učenike osnovnih škola o zaštiti voda

Interaktivna radionica za učenike osnovnih škola o zaštiti voda

thumb DSCI4387Interaktivne radionice ,,Voda za život“ za učenike osnovnih škola o potrebi zaštite voda, održane su u srijedu i četvrtak 8. i 9. travnja u osnovnim školama Antun Branko i Stanislav Šimić Drinovci – područna škola Tihaljina, Ruđer Bošković Grude, Antun Branko i Stanislav Šimić Drinovci i osnovnoj školi Fra Stipan Vrljić Sovići. Predavanja su održana kao dio promotivne kampanje s ciljem podizanja svijesti kod učenika i njihovih roditelja o potrebi zaštite okoliša, posebice sprječavanja onečišćenja voda.

Radionice su organizirane u suradnji sa stručnjacima iz Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša Split, a u okviru projekta ‘’Održivo korištenje vodnih resursa u Imotsko-Bekijskom polju’’ (IM-BE Field) koji financira Europska unija kroz instrument pretpristupne pomoći (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska- Bosna i Hercegovina.

Predavanja su osim teorijskog dijela sadržavala i interaktivni dio s pitanjima i odgovorima. Na kraju su učenicima podijeljeni prigodni promotivni materijali – školski ruksaci i pernice, a fotografije s radionica su postavljene na facebook stranici https://www.facebook.com/imbepolje.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 22.2 °C
Tlak zraka: 988.2 mbar
Relativna vlaga: 42.0 %
Brzina vjetra: 5.0 m/s
Smjer vjetra: JI
Udar vjetra: 9.1 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 24.4.2019 17:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails