NaslovnicaNovostiČlanovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg kod načelnika općine Grude

Članovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg kod načelnika općine Grude

DSCI3304U petak, 28. studenoga 2014. godine u posjeti općini Grude bili su članovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg. U posjeti su bili pročelnik službe, Mario Barbarić, te članovi Miro Bilić i Ivan Palac. Domaćin je bio načelnik općine Grude Ljubo Grizelj sa svojim najbližim suradnicima.

Članovi GSS-a upoznali su načelnika o osnovnim aktivnostima službe, njenoj osnovnoj ulozi i budućim planovima. Osobito su istaknuli potrebu dobre suradnje kako bi rezultati rada GSS-a bili što učinkovitiji.

Formirana je Gorska služba spašavanja na razini države Bosne i Hercegovine što puno olakšava rad i koordiniranje aktivnosti.

 

Na sastanku je razgovarano i o mogućnosti formiranja Gorske službe spašavanja u općini Grude kao sekcije GSS-a Široki Brijeg ili pak kao samostalne organizacije GSS. O tim planovima biti će više aktivnosti u narednom razdoblju.

Načelnik Grizelj se zahvalio na posjeti, izrazio snažnu podršku radu GSS Široki Brijeg visoko cijeneći njihov rada. Istaknuo je podršku i potrebu provođenja ovih značajnih aktivnosti i na području općine Grude, o čemu su se svi nazočni složili.

Načelnik ja za nastavak dobre suradnje, uz želju za uspješan rad, članove GSS Široki Brijeg darivao skromnim prigodnim poklonima.

 
DSCI3308
 
DSCI3310
 
DSCI3311
 
 
 
 

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 8.1 °C
Tlak zraka: 992.6 mbar
Relativna vlaga: 73.0 %
Brzina vjetra: 1.1 m/s
Smjer vjetra: JZ
Udar vjetra: 2.0 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 20.2.2019 13:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails