NaslovnicaNovostiČlanovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg kod načelnika općine Grude

Članovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg kod načelnika općine Grude

DSCI3304U petak, 28. studenoga 2014. godine u posjeti općini Grude bili su članovi Gorske službe spašavanja Široki Brijeg. U posjeti su bili pročelnik službe, Mario Barbarić, te članovi Miro Bilić i Ivan Palac. Domaćin je bio načelnik općine Grude Ljubo Grizelj sa svojim najbližim suradnicima.

Članovi GSS-a upoznali su načelnika o osnovnim aktivnostima službe, njenoj osnovnoj ulozi i budućim planovima. Osobito su istaknuli potrebu dobre suradnje kako bi rezultati rada GSS-a bili što učinkovitiji.

Formirana je Gorska služba spašavanja na razini države Bosne i Hercegovine što puno olakšava rad i koordiniranje aktivnosti.

 

Na sastanku je razgovarano i o mogućnosti formiranja Gorske službe spašavanja u općini Grude kao sekcije GSS-a Široki Brijeg ili pak kao samostalne organizacije GSS. O tim planovima biti će više aktivnosti u narednom razdoblju.

Načelnik Grizelj se zahvalio na posjeti, izrazio snažnu podršku radu GSS Široki Brijeg visoko cijeneći njihov rada. Istaknuo je podršku i potrebu provođenja ovih značajnih aktivnosti i na području općine Grude, o čemu su se svi nazočni složili.

Načelnik ja za nastavak dobre suradnje, uz želju za uspješan rad, članove GSS Široki Brijeg darivao skromnim prigodnim poklonima.

 
DSCI3308
 
DSCI3310
 
DSCI3311
 
 
 
 

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 12.4 °C
Tlak zraka: 988.4 mbar
Relativna vlaga: 92.0 %
Brzina vjetra: 0.0 m/s
Smjer vjetra: I
Udar vjetra: 0.0 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 21.10.2017 21:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails