NaslovnicaNovostiDoživite Hercegovinu u jednom danu!

Doživite Hercegovinu u jednom danu!

thumb DSCI0884Turistički klaster Hercegovina je 10.04.2014 organizirao promotivnu turu - Doživite Hercegovinu u jednom danu. U posjeti ljepotama Hercegovine sudjelovali su predstavnici privatnog sektora turizma iz Hercegovine i turističke agencije iz regije. Cilj inicijative je promocija Hercegovine kao turističke regije, ali i  uvezivanje postojećih sudionika u turizmu u Hercegovini, s turističkim agencijama u regiji.

 

Posjeta ljepotama Hercegovine uključivala je posjet čarobnom gradiću Blagaju, panoramsko razgledanje Kamenih vinograda, posjet vodopadu Kravica, Peć Mlinima, te kušanju hercegovačkih delicija u prirodi, prikazivanju avanturističkog turizma, i potom obilasku vrela Borak, te Starog grada i Starog Mosta u Mostaru.

Ova inicijativa je dio promotivnih aktivnosti Turističkog klastera Hercegovina (TKH) organiziranih u Okviru Međunarodnog Sajma Gospodarstva u Mostaru.

TKH tijekom održavanja Međunarodnog Sajma Gospodarstva u Mostaru u periodu od 08.-12.04.2014 predstavlja svoje članice i na promotivnom info štandu zajedno s Udrugom za ruralni razvoj STAP.

Realizacija ovih aktivnosti omogućena je uz tehničku podršku REDAH-a u okviru Projekta za razvoj međunarodnog turističkog koridora Hercegovine i zaštitu okoliša u Bosni i Hercegovini, uz potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju JICA.

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 9.1 °C
Tlak zraka: 975.2 mbar
Relativna vlaga: 93.0 %
Brzina vjetra: 2.9 m/s
Smjer vjetra: Z
Udar vjetra: 4.7 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 23.10.2017 06:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails