NaslovnicaNovostiZavršeni radovi na športskoj dvorani Osnovne škole Grude

Završeni radovi na športskoj dvorani Osnovne škole Grude

thumb 3U petak, 23. kolovoza 2013. godine općinu Grude posjetila je ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke Helena Lončar. Tema sastanka, između ostaloga, bila je i uređivanje športske dvorane Osnovne škole Ruđera Boškovića Grude.

Uređenje športske dvorane dogovoreno je u ljeto 2012. godine gdje su financijska sredstva osigurali resorno ministarstvo i općina Grude, a prije nekoliko dana svi radovi su završeni.

Športska dvorana je kompletno renovirana: od vanjskih otvora, postavljena mreža cijelom dužinom da u buduće zaštiti otvore od udaranja loptom; postavljen je novi estrih i gumena podloga; uređeni su koševi i ostali športski elementi; obojena je cijela dvorana; obnovljene su švedske ljestve i uređeni sanitarni čvorovi; postavljeni su novi unutarnji otvori. Investicija je vrijedna oko 55.000,00 KM.

Ministrica Lončar je izrazila zadovoljstvo obavljenim poslom. Načelnik je zahvalio ministrici Lončar na dolasku i izrazio zadovoljstvo rezultatima, ali je i naglasio da je općina Grude financirala i obnovu dijela školskog krova koji je prokišnjavao i sanaciju sanitarnog čvora. Općina Grude financirala je obnovu sto učeničkih stolova i osigurala materijal za bojenje svih školskih prostorija.

Nastava u novoj školskoj 2013./2014. godini na području ŽZH-a započet će 2. rujna. Nastava po devetogodišnjem nastavnom planu i programu za učenike prvog razreda počet će 13. siječnja 2014. godine.

 

 

URED NAČELNIKA OPĆINE GRUDE

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 23.5 °C
Tlak zraka: 982.6 mbar
Relativna vlaga: 55.0 %
Brzina vjetra: 0.8 m/s
Smjer vjetra: SZ
Udar vjetra: 1.8 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 15.7.2018 21:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails